Lanseringsfest og åpning av påmelding!

80/20-sesongen 2016 er rett rundt hjørnet! Årets eventer er allerede lansert på 8020es.no - en rittliste med lokasjoner som vil gi deg noe av det feteste Norge har å by på av stisykling.

 

Lanseringsfest - Torsdag 21. april kl. 21:00

Etter suksessen i fjor inviterer vi også i år til førfest! Planen er å fortelle litt om hvordan vi ser for oss årets sesong og tenne sykkelgløden for fem nye ritt i 80/20-serien. Dette skjer i et eget lokale på TILT, som inkluderer projektor, bar, dass og DJ-bule. Det vil bli ekstra hyggelige prisen i baren på øl, bedre øl og kanskje PetterNajs spiller opp litt musikk.

HVOR - Tilt, Torggata 16, Oslo (NB! Inngang til eget lokale for denne eventen, nabodøra retning Torggata). https://www.facebook.com/tiltoslo

Link til Facebook-event

Velkommen til en sabla hyggelig kveld!

 

Åpning av påmelding for 8020 Enduro Series 2016

Torsdag 21. april kl. 13:00 åpner vi påmeldingen av årets ritt på www.8020es.no! Det var godt trøkk under åpningen av påmeldingen i fjor, og etter å ha loddet stemningen så blir det nok ikke dårligere i år. Vær tidlig ute så sikrer du deg plass!