Tider fra Traktor Enduro endelig klare!

Vi vet det er mange som har ventet i spenning på resultatene fra en super helg under 80/20 Traktor Enduro. Det har vært dårlig med informasjon fra oss i denne runden, selvkritikk og lærdom av dette sitter i høysetet. Bakgrunnen for forsinkelsen er summen av flere uheldigheter som oppstod samtidig, og resulterte i omfattende etterarbeid for at tider kunne legges frem. Grunnet for mange uopprettelige feil måtte beklageligvis etappe: SS2 annulleres. Vi tar alle med oss mye lærdom fra det som oppstod, beklager hendelsen og bygger videre på dette for å unngå at dere skal oppleve lignende forsinkelser i fremtiden.

Ved spørsmål angående resultatene send epost til: 8020es@gmail.com

Neste stopp i serien er 80/20 Luster Enduro, og det er fortsatt et par ledige plasser for de som er klare for noe av den beste syklingen og stemningen landet har å by på. Påmeldingen gjør du her: 8020es.no/paamelding/

Takk for tålmodigheten og forståelsen!

PS! Sammenlagtresultater er faktisk rett rundt hjørnet :)