Dramm-Enduro

Drammen, Buskerud

1.JULI

Aron SK Sykkel inviterer til enduroritt 1.juli 2017. 
Rittet vil kjøres blindt på lørdag 1.juli. 
Her finnes toaletter, vann og vaskefasiliteter for sykkel. 

Viktige tider: 
Sekretariat åpner 7:30 - 08:30
Obligatorisk ryttermøte 08:30
Heisen åpner, kom deg opp! 09:00
Første start fartsetappe 1 ca 10:00
Siste mann i mål siste fartsetappe ca 17:00
Premieseremoni på Arontunet ca 17:30

Påmelding på 8020es.no/paamelding-2017

Spørsmål? Send PM til Drammenduro-siden på facebook. 

Noen viktige beskjeder: 
Tidtaking er ved bruk av en chip, som festes rundt det ene beinet, helst under en sokk. Du får chipen sammen med startnummer. Det er viktig å ikke gå nærme boksen ved start/mål før du faktisk passerer/starter, vi har vakt som passer på. 

Regler ligger her : http://www.8020es.no/regler/
I tillegg har vi regel om at det er forbudt å trene/inspisere løypene før lørdag! Vi gir ut generøs tidstraffe hvis noen observeres. 

1. Vær grei mot omgivelsene og tugåere. Alltid! 
2. Fartsetappe 1 er for mange kjent. Vi har noen endringer i denne som det er viktig du vet. Du skal IKKE sykle rett over veien etter den første broen, men svinge ned i grøfta og sykle rundt veien. Det betyr at du må anpasse fart ved brua. Skilt vil gjøre deg klar over det. 
3. Transportetappe 2: Det er vedlikehold på den vanlige brua, så vi benytter en privat litt lengere ned i lia. Gå av sykkelen og gå pent over denne. Smil og vær blid. 
4. Du har mulighet til å sende med en pose med litt drikke/mat til et depot som er tilgjngelig før siste lange transport til fartsetappe 5. Kun drikke/spise-ting. Legges i hvite poser og merkes med startnummer. Vi tar ikke ansvar for innholdet. 
5. Rittet vårt er (som du ser på kartet) en vandring gjennom fantastisk landskap, og lite krysning av samme sti flere ganger. Det betyr at du må være godt selvforskynt med det du trenger. Det er noen bekker her og der, men vi vet ikke om vannkvaliteten (blant annet opp Lampetjernveien/Mot Solbergvann som dere skal opp to ganger) 
6. Sanitet er i to team. Stasjonert midt i løypa og en i bunn. Tar seg av små vondter og plastrer, deler ut klem eller vann. Alvorlige hendelser er 113 med en gang. Vi tar opp sikkerhet på ryttermøtet også. 
7. Du må sykle tilbake til Aron, stort sett flatt og så en slak asfaltklatring. Det går bra, dere er sterkere enn dere tror. 
 

Afterbike på Arontunet, Premieutdeling osv. Kom-kom! 
Mer info om afterbike her.

 

 

80/20 Dramm-Enduro 2017

Strava segment: https://www.strava.com/segments/15220705

 

Klasser:

Kvinner (fra 17 år)

Herrer (fra 17 år)